tekengrootte: -+

 

Meer nieuws

  • overzicht nieuwsberichten
  • overzicht nieuwsbrieven

Aanmelden nieuwsbrief

 
 

Nieuwsbericht

Laatste nieuwsbrief: na jarenlang werk ronden we af

donderdag 10 december 2020

Voorlopig is deze decembernieuwsbrief de laatste editie vanuit Westerwolde. Na jarenlange werkzaamheden in het gebied is het einde in zicht gekomen. De aannemer rondt op dit moment de werkzaamheden van Renneborg – Ter Walslage af. Na oplevering van het project gaat er een onderhoudstermijn van een jaar in. Dat betekent dat de aannemer eventuele gebreken van zijn uitgevoerde werk moet herstellen en eventuele kleine aanpassingen moet uitvoeren.

We kijken terug op jarenlang intensief werk om de NNN inrichting Ruiten Aa tot stand te brengen. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen: er zijn mooie resultaten bereikt. Landschapselementen zoals essen en steilranden houtsingels en houtwallen zijn hersteld. Er is gewerkt aan integrale gebiedsontwikkeling: landschap, cultuurhistorie, natuur, waterberging en recreatie. Alles is aangepakt. Dat hebben we met veel deskundigheid van partners én ook uiteraard met bewoners kunnen doen. We hebben hen in het proces en tijdens de werkzaamheden betrokken (tijdens schetssessies, informatieavonden en keukentafelgesprekken) voor een optimaal resultaat.

Heeft u nog vragen over het project en/of de werkzaamheden? Neem dan contact op met Harmen Ritsema van Prolander via tel: 0652401203 of h.ritsema@prolander.nl

Foto: locatie Renneborgweg, door fotograaf Maj-Britt Smits.

Projectgroep EHS Westerwolde

Laatste update: 12-10-2020

Contactgegevens

E-mail: info@prolander.nl

Tel.: 0592 - 365260