tekengrootte: -+

 

Zoeken:

 
 
 

Aanmelden nieuwsbrief

 
 

Ter Wupping en Wessinghuizen 


In het deelproject Ter Wupping worden de gebieden Ter Wupping en Wessinghuizen in samenhang ter hand genomen. De reden van deze keuze zit in het beekherstel dat voor deze gebieden tegelijk moet worden uitgevoerd. Een klein deel van Wessinghuizen kon gelijk met het deelproject Hoorndermeenden – de Gaast worden ingericht en kwam in 2010 gereed. De projectgroep heeft in 2010 een ontwerpgroep samengesteld en opdracht gegeven een inrichtingsplan uit te werken voor het deelproject Ter Wupping. Naast belanghebbende organisaties doen in dit project ook eigenaren/bewoners uit de streek mee met de opstelling van het ontwerp inrichtingsplan.

Op 26 januari 2011 zijn in de Ekkelkamp in Onstwedde de eerste schetsen aan de streekbewoners voor gelegd. Lees hier het verslag van deze bijeenkomst. De informatie bestond onder meer uit de volgende kaarten c.q. schetsen:

Op 29 juni 2011 was er een tweede informatieavond over het plan Ter Wupping en Wessinghuizen. Lees hier het verslag van de tweede bijeenkomst.    

Het is de bedoeling dat het definitieve ontwerp eind 2011 wordt vastgesteld. Na de vaststelling van het plan is er nog ca. een jaar nodig voor besteksvoorbereiding en vergunningen. Daarna kan het werk worden aanbesteed en kan de aannemer met de uitvoering van het inrichtingsplan beginnen.

Zie de fotogalerij voor een impressie van het projectgebied.

Projectgroep EHS Westerwolde

Laatste update: 06-01-2020

Contactgegevens

E-mail: info@prolander.nl

Tel.: 0592 - 365260